Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ με ενισχυμένες αποδόσεις και combo bets – Παρασκευή 29/10

Η έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού τριημέρου, γίνεται με το remake της περσινής μονομαχίας τίτλου στην Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ (22:00).

Θα πάρουν οι Παριζιάνοι ρεβάνς για το χαμένο πρωτάθλημα από τους «λιλουά»; Θα σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Σαμπιονά ο Λιονέλ Μέσι; Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν απόψε στο χορτάρι του «Parc des Princes», στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.

Η Παρί με 9 νίκες στις 11 πρώτες στροφές οδηγεί με άνεση την κούρσα του πρωταθλήματος (+7 από διώκτες). Ειδικά στην γαλλική πρωτεύουσα, το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο αριθμεί πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, σκοράροντας σε όλα τουλάχιστον δύο γκολ. Μάλιστα, αν συνυπολογίσουμε και τα περσινά πεπραγμένα, το σερί διαδοχικών νικών ανέρχεται στις οκτώ!

Αναμφισβήτητα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκ νέου στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, ο οποίος σε τέσσερις συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει γκολ και αναπόφευκτα γεννούνται ερωτήματα για την απόδοσή του. Οι Παριζιάνοι την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία και παραχώρησαν την πρώτη φετινή ισοπαλία.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 1:1.29 X:6.10 2:9.00

Η Λιλ δεν πατάει καλά στα πόδια της και βρίσκεται ήδη στο -13 από την κορυφή. Οι πρωταθλητές Γαλλίας «σκόνταψαν» το περασμένο Σάββατο με την Μπρεστ (1-1) και παρέμειναν δίχως νίκη από τις αρχές του μήνα. Το μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή Ζοσελίν Γκουρβενέκ, είναι ότι οι παίκτες του εκτός έδρας σκοράρουν με το σταγονόμετρο και έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό (1-2-3).

Πέρσι, η Λιλ πανηγύρισε νίκη τίτλου μέσα στο Παρίσι (1-0) και έσπασε την αρνητική παράδοση, αφού από το 2017 μετρούσε 4 διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Ligue 1. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην έναρξη της σεζόν για το Σούπερ Καπ, με τους «λιλουά» να κατακτούν το τρόπαιο με 1-0.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η Ligue 1 όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button