Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 0% γκανιότα* και combo bets – Τρίτη 7/9

Σε ρυθμούς προκριματικών Μουντιάλ κινείται και αυτή την εβδομάδα η Ευρώπη. Άκρως εντυπωσιακό το πρόγραμμα της Τρίτης, με παιχνίδια που θα καθορίσουν αρκετά πράγματα στην μάχη της πρόκρισης

Στον 4ο όμιλο, η Γαλλία οδηγεί την κούρσα (9π. σε 5 ματς) και φιλοξενεί την Φινλανδία (5π. σε 3 ματς). Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν, μετά το 1-1 στην Ουκρανία, αλλά και την αποτυχία στο Euro δέχεται έντονη κριτική. Οι «τρικολόρ» θα αγωνιστούν με στόχο να τη νίκη, που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Η «Suomi» είναι αήττητη (1-2-0), διαθέτει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και έρχεται με θετική ψυχολογία έπειτα από την νίκη επί του Καζακστάν (1-0).

Γαλλία – Φινλανδία 1:1.18 X:6.60 2:18.75

Στον 6ο όμιλο, η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις «ζωής και θανάτου».  Η μόνη άνετη εκεί είναι η Δανία (15π.), ενώ ακολουθούν Ισραήλ (10π.), Σκωτία (8π.) και Αυστρία (7π), που μάχονται για την δεύτερη θέση. Στη Βιέννη, το Αυστρία- Σκωτία χαρακτηρίζεται πρόωρος τελικός γι’ αμφότερες. Ο νικητής μένει ζωντανός στο κυνήγι των playoffs και ο ηττημένος χάνει έδαφος.

Την ίδια ώρα στην Κοπεγχάγη, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Οι Δανοί μετράνε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν τον θρίαμβο (2-0) που πραγματοποιήσαν τον Μάρτιο μέσα στο Τελ Αβίβ και ουσιαστικά να τελειώσουν από τώρα την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Κατάρ.

Δανία – Ισραήλ 1:1.36 X:4.95 2:9.00

Ο 8ος όμιλος μοιάζει με ένα «κουβάρι», αφού Τουρκία (11π.), Ολλανδία (10π.). Νορβηγία (10π.) και Μαυροβούνιο (7π.), διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις. Αναμφισβήτητα το ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία κλέβει την παράσταση. Οι Τούρκοι (3-2-0) υπό τις οδηγίες του Σενόλ Γκιουνές έχουν ανανεωθεί και στην πρεμιέρα τους στα προκριματικά τον περασμένο Μάρτιο σκόρπισαν… τρόμο με το 4-2 επί των «οράνιε». Το σύνολο του Φαν Χααλ έρχεται με φόρα από την «τεσσάρα» επί του Μαυροβουνίου και αναζητά ρεβάνς για τα όσα έγιναν στο ματς του α’ γύρου!

Ολλανδία – Τουρκία 1:1.39 X:5.00 2:7.70

Τέλος, στον 9ο όμιλο δεσπόζει η γειτονική μονομαχία του Σπλιτ, όπου η Κροατία (10π.) φιλοξένει την Σλοβενία (7π.). Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να μπουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς μετά το σπουδαίο διπλό στη Σλοβακία (1-0) θα ψάξει την νίκη που θα την διατηρήσει στο γκρουπ.

Κροατία – Σλοβενία 1:1.65 X:3.80 2:5.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ” ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button