Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός με Live Streaming και special combo bets – Novibet 2/4

Οι περιπέτειες στην Ιβηρική Χερσόνησο συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό (15-17) αυτή την  εβδομάδα. Μετά την Βαλένθια, ταξιδεύει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ (18-14) που «καίγεται» για την νίκη, δύο στροφές πριν από το φινάλε της κανονική περιόδου της Euroleague.

Την Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την θετική παράδοση που διατηρούν στη «Φοντέτα», κερδίζοντας για 6η φορά σε ισάριθμα παιχνίδια την Βαλένθια εκεί, με 88-79. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν διαστημικοί, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στους 30 πόντους, ωστόσο κλάταραν στο τέταρτο, χωρίς να το πληρώσουν.

Πάντως, σε ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβεβαίωσαν πως αν ήταν πιο προσεκτικοί σε ορισμένες περιπτώσεις στο ΣΕΦ, θα μπορούσαν κάλλιστα να διεκδικούν αυτή την στιγμή την είσοδό τους στην 8άδα και τα playoffs.

Ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών στην Ευρωλίγκα

Η Ρεάλ από τη δική της πλευρά, προέρχεται από εντός έδρας συντριβή κόντρα στην Εφές (108-83), που την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες αναφορικά με την παρουσία της στην post season. Η «βασίλισσα» βρίσκεται στην 8η θέση, μία νίκη μπροστά από Βαλένθια και Ζενίτ και χρειάζεται μόνο το «ροζ φύλλο» απέναντι στον Ολυμπιακό για να μην μπλέξει σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική (παίζει με Φενέρ εκτός).

Ο απολογισμός στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ισορροπημένος, με την ισπανική ομάδα να μετράει 17 νίκες έναντι 14 της ελληνικής. Οι έδρες παίζουν τον δικό τους ρόλο στο ζευγάρι, καθώς στις 26 από τις 31 συγκρούσεις τους επικράτησε ο εκάστοτε γηπεδούχος! Στο «Wizink Center» σε 15 ματς, η Ρεάλ επικράτησε στα 13, με το μοναδικό διπλό του Ολυμπιακού την τελευταία 10ετία να εντοπίζεται τον Φεβρουάριο του 2018.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 1:1.27 2:4.00

Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν με συναρπαστικές προσφορές* για όλα τα μέλη, Live Streaming*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Euroleague!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button