Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά* – Δευτέρα 18/10

Η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας ξεκινά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Premier League, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής πέφτει με το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (22:00). Πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από τον  προπονητή της Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», με την οποία αγωνίστηκε για 9 χρόνια κατακτώντας μία ντουζίνα τίτλους (1996-05). Αγωνιστικά, το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο βάσει φόρμας (4-1-0, 4/5 μηδέν παθητικό).

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 1:1.71 X:3.95 2:6.00

Την ίδια ώρα στην La Liga, Εσπανιόλ και Κάντιθ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ» (22:00). Η ομάδα του Βιθέντε Μορένο βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της, ξεπερνάει το αρνητικό μπάσιμο στην σεζόν και κερδίζει διαρκώς έδαφος στην βαθμολογία (2-1-1 εσχάτως). Η Κάντιθ είναι σταθερά… ασταθής, ενώ η αναταραχή που υπάρχει στα αποδυτήρια έπειτα από πειθαρχικά παραπτώματα παικτών, δυσχεραίνει την κατάσταση. Διόλου τυχαίο ότι μετράει μόλις ένα τρίποντο φέτος (1-4-3), παρουσιάζοντας σημαντικά κενά στην άμυνα.

Εσπανιόλ-Κάντιθ 1:1.69 X:3.60 2:5.60

Τέλος, στην Serie A, το πρόγραμμα της 8ης στροφής ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Βενέτσια-Φιορεντίνα (21:45). Οι «νεοφώτιστοι» δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να εξασφαλίσουν νίκες. Αισίως συμπλήρωσαν καρέ αγώνων δίχως τρίποντο (0-2-2), πέφτοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο, παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της. Στην Φλωρεντία είναι εντελώς αναποτελεσματική, την ώρα που μακριά από αυτή αριθμεί 3 νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις! Ακόμα ένας θετικός οιωνός για τους «βιόλα», το γεγονός ότι απέναντι σε «νεοφώτιστους» στις 9 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους μετρούν μόλις μία ήττα (4-4-1)!

Βενέτσια-Φιορεντίνα 1:4.15 X:3.65  2:1.87

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button