Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά* – Δευτέρα 21/2

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση σε όλα τα αθλήματα στα γήπεδα της Ευρώπης. Μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Στην Serie A, η Νάπολι έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από τις «γκέλες» των υπόλοιπων. Για να συμβεί αυτό πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κάλιαρι (20:00). Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι άφησε πίσω του το κακό διάστημα από τον Δεκέμβριο έως τα μέσα Ιανουαρίου, «έστριψε» (3-2-0) και μπήκε δυναμικά στην εξίσωση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλό… φεγγάρι (1-2-0), μείωσαν την απόσταση από την ζώνη της παραμονής (-1) και ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Κάλιαρι – Νάπολι 1:6.45 X:4.30 2:1.62

Μετάβαση στην La Liga, με το Θέλτα-Λεβάντε να ρίχνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής (22:00). Η ομάδα του Χερμάν Κουντέ συμπλήρωσε καρέ αγώνων δίχως ήττα (2-2-0), με την σταθερή άμυνά της να ξεχωρίζει στο διάστημα αυτό (3/4 μηδέν παθητικό). Οι «γκρανότας» προέρχονται από τεράστια νίκη στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο (1-0). Πρόκειται για το πρώτο διπλό των ουραγών στην τρέχουσα σεζόν, που είχε και τεράστια βαθμολογική σημασία.

Θέλτα – Λεβάντε 1:1.67 X:3.90 2:5.10

Τέλος, στην τουρκική Super League, «εξάποντο» παραμονής διεξάγεται στο «Göztepe Gürsel Aksel» ανάμεσα στην Γκεζτέπε και την Γαλατάσαραϊ (19:00). Αμφότερες χρειάζονται τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να αποφύγουν χειρότερους μπελάδες. Η «τσιμ μπομ» βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση το τελευταίο δίμηνο, διάστημα στο οποίο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη (0-2-6). Ακόμα και η αλλαγή προπονητή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Στον αντίποδα, η κατάσταση στο εσωτερικό των γηπεδούχων είναι πιο ήρεμη, παρά τις τρεις απανωτές ήττες.

Γκεζτέπε – Γαλατάσαραϊ 1:2.95 X:3.30 2:2.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button