Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά* – Δευτέρα 31/1

Η αυλαία της νέας εβδομάδας ανοίγει με πλούσια δράση στα γήπεδα της Ευρώπης.

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας ολοκληρώνεται απόψε με την μονομαχία Παρί Σεν Ζερμέν-Νις (22:15). Οι Παριζιάνοι παραμένουν αήττητοι εντός συνόρων από τον περασμένο Οκτώβριο (10-5-0) και αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Coupe De France. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωτευουσιάνοι εντός έδρας στον θεσμό αγνοούν την ήττα από το 2014, έκτοτε αριθμούν 16 συνεχόμενες νίκες (12/16 μηδέν παθητικό). Η Νις διανύει περίοδο φόρμας και εκτός έδρας είναι από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες στην Γαλλία (9-1-2 φέτος)!

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 1:1.53 X:4.40 2:5.80

Στο Νησί, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο «Φράτον Παρκ» και τη μονομαχία Πόρτσμουθ-Τσάρλτον για την 30η αγωνιστική της League One (21:45). Οι γηπεδούχοι δεν κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ιανουάριου, καθώς συμπλήρωσαν καρέ αγώνων δίχως νίκη (0-1-3), χάνοντας και πάλι την επαφή με την πρώτη εξάδα (-11 πλέον). Οι Λονδρέζοι είναι καιρό ντεφορμέ, με τις βλέψεις τους να περιορίζονται στην εύκολη παραμονή (+5 από επικίνδυνη ζώνη).

Πόρτσμουθ – Τσάρλτον 1:2.20 X:3.20 2:3.35

Τέλος, στην Ιβηρική Χερσόνησο, η αγωνιστική δράση της εβδομάδας ξεκινάει με Segunda Division. Η Σαραγόσα αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς στην μάχη της παραμονής, ωστόσο η επίσκεψη στην δυνατή έδρα της Ιμπίθα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Άλλωστε, το σύνολο του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση: 0-2-3, 5 σερί ματς δίχως γκολ ενεργητικό. Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, που με νέο τρίποντο μειώνουν την απόσταση από τα playoffs ανόδου στους 2 βαθμούς.

Ιμπίθα – Σαραγόσα 1:2.15 X:3.05 2:3.65

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως θα ήθελες να είναι… όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button