Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τα ευρωπαϊκά ραντεβού Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* – Πέμπτη 24/2

Οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στους «16» του Europa League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά από καιρό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν νίκη με διαφορά δύο γκολ για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση μετά την ήττα με 2-1 στο Μπέργκαμο (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ από φέτος). Σύμμαχος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς οι εντός έδρας επιδόσεις της, με την πιο πρόσφατη ήττα να εντοπίζεται τον Νοέμβριο (έκτοτε 10-0-0, 7/10 μηδέν παθητικό).

Οι Ιταλοί έδειξαν την περασμένη Πέμπτη ότι δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά, αλλά παραμένουν μία ομάδα ποιοτική και με λύσεις. Στο κενό διάστημα ηττήθηκαν από την Φιορεντίνα (1-0), παραμένοντας άνευ τριπόντου στην Serie Α για 5ο διαδοχικό ματς (0-3-2), χάνοντας παράλληλα έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Ολυμπιακός – Αταλάντα 1:3.40 X:3.55 2:2.10

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μίντιλαντ (22:00). Ο «δικέφαλος του βορρά» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα φοβισμένος την περασμένη εβδομάδα στη Δανία (ήττα 1-0), με αποτέλεσμα να κυνηγάει δύο γκολ διαφορά στη ρεβάνς για να προκριθεί. Πάντως, εφόσον πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης μπορεί να φτάσει σε σκορ πρόκρισης, ειδικά στην έδρα του όπου φέτος είναι ιδιαίτερα συνεπής στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα (2 γκολ μ.ό. εντός).

Οι Δανοί στο διάστημα που μεσολάβησε ηττήθηκαν στην εγχώρια λίγκα από την Άαλμποργκ (2-0, εντός) και έπεσαν μετά από αρκετό καιρό από την κορυφή της βαθμολογίας. Στα φετινά ευρωπαϊκά ταξίδιά τους, οι παίκτες του Χένρικσεν έδειξαν πιο αδύναμοι σε σχέση με τα εντός (1-2-2).

ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ 1:2.04 X:3.30 2:3.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button