Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Αυστραλιανό Open: Ακλόνητο φαβορί ο Τσιτσιπάς

Ο τρίτος γύρος στο Αυστραλιανό Open ολοκληρώνεται το Σάββατο, με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αγχωτική πρόκριση επί του Θανάση Κοκκινάκη στα πέντε σετ, αντιμετωπίζει τον Μίκαελ Ίμερ τα ξημερώματα του Σαββάτου στην «John Cain Arena» (13-02, 05:30). Το εμπόδιο του 22χρονου Σουηδού τενίστα μπορεί να φαντάζει χαμηλό, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει παίξει πολύ καλό τένις.

Kορωνίδα των εμφανίσεων του, αποτελεί ο αποκλεισμός του Νο.26 του ταμπλό Χούμπερτ Χούρκαζ (3-2 στα σετ). Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο.6 στην Παγκόσμια Κατάταξη, βρίσκεται στον τρίτο γύρο του τουρνουά για 3η διαδοχική χρονιά, βελτιώνοντας το ρεκόρ νικών του στο 8-3 (καλύτερος συντελεστής νικών μεταξύ των τεσσάρων Grand Slam).

Με τον Ίμερ γνωρίζονται πολύ καλά, αφού έχουν τεθεί αντίπαλοι αρκετές φορές σε επίπεδο juniors, ενώ έκαναν κοινές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Σε επίπεδο ανδρών συναντήθηκαν μία φορά στο παρελθόν, στο Open της Μασσαλίας πέρσι, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί στα δύο σετ (6-1, 6-3) πραγματοποιώντας τέσσερα μπρέικ στο σερβίς του Σουηδού.

Η νίκη του Τσιτσιπά στο χάντικαπ -7,5 games έχει απόδοση 1,57

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η πορεία του Τσιτσιπά αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά.  Εκεί, εφόσον δεν υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις, θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ. Πιθανότατα για το λόγο αυτό η απόδοση αποκλεισμού στα προημιτελικά για τον Έλληνα τενίστα είναι στο 3,10.

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button