Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τότεναμ – Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις – Πέμπτη 28/1

Με την πλάτη στον… τοίχο οδηγούνται στο μεταξύ τους ντέρμπι Τότεναμ και Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ (28/1, 22:00).

Σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά είναι η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ που βλέπει την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει και τα αποτελέσματα να μην έρχονται για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ. Οι «κόκκινοι» μετρούν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη! Έχουν υποστεί ήδη τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και το χειρότερο, έχουν παραχωρήσει και 7 ισοπαλίες. Αποτέλεσμα αυτού οι 34 βαθμοί μετά από 19 ματς.

Το θετικό βέβαια για την Λίβερπουλ είναι ότι και η γηπεδούχος Τότεναμ έχει ακριβώς την ίδια πίεση! Τα «σπιρούνια» έχουν 33 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και βρίσκονται εκτός των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότεναμ – Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά*

Ωστόσο, αυτό που διαφέρει είναι ότι η Τότεναμ δείχνει να βρίσκεται τελευταία σε περίοδο φόρμας. Προέρχεται από δύο σερί νίκες και συνολικά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στο κομμάτι της προϊστορίας η Λίβερπουλ έχει μια τρομερή μίνι-παράδοση, καθώς από το 2018 και έπειτα έχει νικήσει και τα 6 παιχνίδια με την Τότεναμ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!

Τότεναμ – Λίβερπουλ αποδόσεις: 1: 3,30 Χ: 3,55 2: 2,15

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά* για όλα τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button