Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με ειδικά στοιχήματα και combo bets – Σάββατο 16/4

Ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ (17:30), αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του FA Cup στο «Γουέμπλεϊ».

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το εντυπωσιακό 2-2 στο «Etihad» για το πρωτάθλημα, οι ομάδες των Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αμφότερες προέρχονται από προκρίσεις στα ημιτελικά του Champions League. Η Σίτι ξόδεψε αρκετές δυνάμεις στη Μαδρίτη αλλά με το 0-0 πέταξε εκτός την Ατλέτικο, ενώ η Λίβερπουλ ανοίγοντας αρκετά το ροτέισον πέρασε και το εμπόδιο της Μπενφίκα με το 3-3 στο «Άνφιλντ».

Η κατάσταση του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που είναι αμφίβολος, είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τους «πολίτες». Παραμένουν αήττητοι στα τελευταία δέκα ματς (6-4-0) και θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρόκριση στηριζόμενοι και πάλι στην ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Σε αυτό το κομμάτι επιμένει πολύ ο Γκουαρδιόλα και δεν είναι τυχαίο πως στα επτά από τα τελευταία δέκα ματς που πήρε τη νίκη η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ!

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1:2.45 X:3.50 2:2.80

Οι «ρεντς» πηγαίνουν χωρίς προβλήματα στον ημιτελικό και ο Κλοπ ρίχνει όλο το βάρος στο τακτικό κομμάτι. Ο Γερμανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το αήττητο σερί που έχει χτίσει η ομάδα του (5-2-0), από την άλλη βέβαια προβληματίζεται με την αμυντική της λειτουργία το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει δεχτεί έξι γκολ στα τελευταία τρία ματς (8-6).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Κύπελλο Αγγλίας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button