Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ με combo bets και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα – Κυριακή 13/2

Το κυρίως πιάτο της 23ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται απόψε, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να κεντρίζει το ενδιαφέρον (19:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν με μπόλικο άγχος τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα (3-1 παράταση), με μοναδικό ελαφρυντικό την πειραματική σύνθεση που παρουσίασαν στο χορτάρι. Με αυτό τον τρόπο, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε να… χτίζει την αυτοπεποίθησή σου ενόψει της δύσκολης συνέχειας, συμπληρώνοντας μία πεντάδα αγώνων δίχως ήττα (4-1-0).

Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί του στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα 34 ματς εντός συνόρων (31-3-0)! Φυσικά, αξίζει να σημειωθούν και οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Πορτογάλου προπονητή απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Μαρτίνς σε 12 μονομαχίες ως κόουτς του Ολυμπιακού αριθμεί 9 νίκες και 3 ισοπαλίες κόντρα στην Ένωση (6/12 μηδέν παθητικό).

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1:1.78 X:3.60 2:4.75

Ο «δικέφαλος» παραμένει βυθισμένος στην εσωστρέφειά του. Μάλιστα, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα (1-2) και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, γιγάντωσε τον προβληματισμό εντός των αποδυτηρίων. Ο Αργύρης Γιαννίκης δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, που έχει ξεμείνει από στόχους από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα στην άμυνα είναι αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της… πυραμίδας. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η εστία της ΑΕΚ παραβιάστηκε ακριβώς δύο φορές, με τα 4 από τα 6 γκολ που δέχτηκε να έρχονται από το 80ο λεπτό και μετά!

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, η πιο πρόσφατη επικράτηση της ΑΕΚ εντοπίζεται τον Φεβρουάριο του 2018 στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε ο Ολυμπιακός κυριαρχεί (9-3-0), σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές σε 8 περιπτώσεις στο διάστημα αυτό. Σε στατιστικό επίπεδο, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι και στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι, υπήρξε τουλάχιστον ένας παίκτης που σκόραρε δύο γκολ στο ίδιο 90λεπτο!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της ελληνικής Super League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button