Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά* – Δευτέρα 14/2

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση σε όλα τα αθλήματα στα γήπεδα της Ευρώπης. Μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Στα εγχώρια δρώμενα, η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης στους «Ζωσιμάδες» (19:30). Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με δύο νίκες στην πρόσφατη τριάδα αγώνων πήρε ανάσα και εδραίωσε την παρουσία της στην πρώτη εξάδα. Μεγάλο όπλο των Ηπειρωτών, είναι η έδρα τους, διόλου τυχαίο ότι έχουν συλλέξει περισσότερους από τους μισούς βαθμούς τους εκεί (5-3-3). Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτός δυσκολεύονται αρκετά.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 1:3.80 X:3.05 2:2.42

Στην Championship, η 32η στροφή κλείνει με ματσάρα στο «Χόθορνς» (22:00). Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπλάκμπερν, σε μία μονομαχία που καμία από τις δύο δεν έχει περιθώριο απώλειας. Το σύνολο του Στιβ Μπρους διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος στο χειρότερο σημείο της σεζόν, με αποτέλεσμα να πέσει εκτός ζώνης playoffs! Μάλιστα, στην πρόσφατη 8άδα αγώνων πήρε μόλις μία νίκη (1-2-5), σκοράροντας μόνο σε δύο περιπτώσεις! Τα «ρόδα» είναι σε εξίσου περίεργη αγωνιστική φάση (1-1-3), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη της απευθείας ανόδου.

Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν 1:1.90 X:3.35 2:4.45

Τέλος, στην Ισπανία, η φορμαρισμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα (22:00). Οι Βάσκοι από την στιγμή που μπήκε το 2022 παρουσιάζουν τρομερή άνοδο στην απόδοσή τους, μετρώντας μόλις μία ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ (7-2-1). Η Μαγιόρκα βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει τις περιπέτειες. Στα αξιοσημείωτα του ζευγαριού η παράδοση, καθώς η Μπιλμπάο παραμένει αήττητη μία 10ετία (7-2-0)!

Μαγιόρκα- Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:3.75 X:3.20 2:2.36

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button