Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης με live streaming και αμέτρητα ειδικά – Πέμπτη 31/3

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (21:00), με στόχο να… χαμογελάσει στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι στην Euroleague.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να μην έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως φιλοδοξούν απέναντι σ’ ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης να γλυκάνουν τους φιλάθλους τους, στην τελευταία εντός έδρας παράσταση της φετινής χρονιάς. Παράλληλα, επιθυμούν για λόγους γοήτρου να προσθέσουν το «ροζ φύλλο» αγώνα στη συλλογή τους, σε μια σεζόν που αποτέλεσαν την αρνητική έκπληξη.

Το τεχνικό επιτελείο ευελπιστεί να αποκομίσει οφέλη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» περιμένουν από τον αρχηγό τους Ιωάννη Παπαπέτρου να ανεβάσει ρυθμό και μετά την πολύμηνη απουσία του να δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Παράλληλα, ο Πρίφτης αναμένεται απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί να δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Λευτέρη Μαντζούκα και Νίκο Χουγκάζ.

Αμφότεροι συλλέγουν εμπειρίες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με στόχο στο άμεσο μέλλον να κολυμπήσουν στα βαθιά. Πέραν τούτου, ο πρώτος έδειξε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα και ας στερείται εμπειριών. Ο «εξάστερος» ηττήθηκε εύκολα με 95-83 την Τρίτη, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν Νέντοβιτς (21π.) και Παπαπέτρου (17π., 4 ασ.).

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 1 (+8,5):1.86 2 (-8,5):1.95

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των playoffs και πλέον ο στόχος της είναι να σφραγίσει τη 2η θέση της βαθμολογίας. Αυτό θα συμβεί εφόσον φύγει νικήτρια από τη Αθήνα. Οι Μαδριλένοι θα πατήσουν το παρκέ το ΟΑΚΑ με στόχο να μην… τριτώσει το κακό, αφού προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες με Εφές (93-90) και Μακάμπι (75-74).

Και τα δυο παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να μην σκοράρει στο φινάλε της αναμέτρησης στο Τελ Αβίβ και με ρεκόρ 18-8 να χάνει της ελπίδες της για την πρώτη θέση.

Η κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ έχει πλούσιο παρελθόν και τεράστιο ενδιαφέρον. Τα τελευταία χρόνια η πλάστιγγα γέρνει αναμφισβήτητα υπέρ της «βασίλισσας», η οποία ανεξαρτήτως έδρας ηττήθηκε για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2018 με σκορ 95-67 (στο ΟΑΚΑ). Έκτοτε μετράει 12 διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων οι πέντε πανηγυρίστηκαν στην Αθήνα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button