Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΠΑΟΚ – Γάνδη με novi specials και 0% γκανιότα* – Πέμπτη 10/3

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Γάνδη (19:45), θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος του βορρά» ύστερα από την πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι απέναντι στη Μίντιλαντ, θέλει να αφήσει εκτός και τους Βέλγους. Βέβαια, για να συμβεί αυτό οφείλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα επίπεδα απόδοσής του.

Στο τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε από την σφοδρή κακοκαιρία και πέτυχε τον διπλό στόχο του στη Λαμία. Όπου δεν ήταν άλλος από τη νίκη (2-0) και τη συντήρηση δυνάμεων. Με όπλο την Τούμπα, όπου είναι αήττητοι στα τελευταία 12 ματς μετρώντας 8 νίκες, οι «ασπρόμαυροι» θα επιχειρήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να έχουν το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού.

ΠΑΟΚ – Γάνδη 1:2.25 X:3.20 2:3.45

Η Γάνδη πέρασε απευθείας στη φάση των «16» τερματίζοντας με άνεση στην κορυφή του ομίλου της πάνω από Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν. Δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω την περίοδο κρίσης στο ξεκίνημα του έτους και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη έχοντας «χτίσει» σερί έξι διαδοχικών νικών. Τις πέντε τις έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει την αντεπίθεσή της για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η άλλη είναι το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου. Ο συντελεστής τερμάτων της  στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας (7-1), φανερώνει την μεσοεπιθετική αποτελεσματικότητα που την χαρακτηρίζει, αλλά και το βάρος που δίνει το σύνολο του Βανχάεζεμπρουκ στην ανασταλτική λειτουργία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button